Tuesday, 30 August 2011

pagi syawal , rse mcm nak guling gulingg..

.. haha ! best nyee kan .. dah raye meyy ! !  :DD
hoho .. atul dapat bnykkkk duit rye :DD
best tauu ! :PP'
first raye katt melaka ~ fufuuhh . penatt . . kne buat ini la itu laaa...
last2 smpai tgolek kat depan tanggee balkoni --'
bngon2 je tengok makcik ngn ajid tengah tolong nakk angkat atul .. 
mase tuh bole lupe pulaa y atul jatoh--' 
dorang cakap atul tergolek , baru atul ingatt --' 
haiyaa ''
tu laa darah rendah sangat kann :DD


balek pade topik asal !
potpet sana sini , perut berisi , poket pun penuh laa ! :DD
(sukesuke
jumpe lagi spupu spapat --'
haiyoo . nak letop telinge kott !
yelaa.. bising ! grr. 
ad ke patot buda buda tu amek air belon simbah kat atas pale atul sbb tak join maen skali ! grr. ap lg . kuyup laa ! sabo j laa. 
dalam aty =
(nak piat tlinge dea , sumbat botol belon tuh dalam mulut)
hahaa .joke .


#naseb ad org tue dea :DD


kuih nnek abes aq mlantak . ! fuhh . sedpppp . . . . memang cukop sifatt la ! :DD
rendang ayam? huhh jangan cakap laa. atul amek bnyak banyak pegi makan belakang rumah , dengan ayam hidop ! :DD
hahaha .
bdekaa laa.




ade ke ? mase atul klua nak pegi blakang rumah , ayam tuh da nampak atul . dy lari laa. (noty betul , owg cakap jangan lari kalau nampak atul :DD)huhh dy lari jugaa' 
mase dy lari tuh , atul tengok j laa kann , aym jantann '' 
mase dy start lari , dy tgah pandANg atul , bile dy nak lari lagi laju , dy pandang laa depan kann , pastu , pastuh .., dy punye  ''muncung depan'' tuh telangar pokok getah !! ! hahahahaahahahaha ! !
pastu bole tesangkot pulaa' kann ! adoi . kesian laa ayam  tuhh !! hahahahaha ... 
ap laa. grr --'


#cerite macam badot


hho . okelaa,, nak pegi collect fulus lagi ni :DD
kfoiyyy <3

No comments:

Post a Comment