Saturday, 24 March 2012

Assalamualaikum

hi :) aku sayang kau ok . aku rase mcm nak jumpe kau right now , then lambung kau mcm gini..
tapi , tapi , tapiiii ........... kenape aku jumpa kau selepas org lain ehh ?
kenape kau jd hak milik kawan baik  aku sendiri ehh ?
kenape , kenape? tell me why ?!!! then kau ckp kau syg aku . OMG . lagi laa melting kannn :'D
then aku dh tak btegur dgn kawan baik aku tu . sedih gila ok . frust gila okay .
sampai kdg2 aku tpikir . sama ad aku kne lupekan kau ke , untuk dapat balik kawan baik aku tu ?
please . aku tak sanggup . kau dah buat aku sayang kau ter sangatsangatsangat .___.
aku harap gila kau tak buat hati aku mcm nii sayang :')
sekali dia pecah , susah nak fixed balik :)
one thing , i want u to know that
more more andd tripple more :)
even kau memang mcm sial kenkadang -..-
grr. ok . take care ehh syg :)

i love you ter sangatsangat :)

No comments:

Post a Comment