Monday, 26 March 2012

Assalamualaikum :)

never mind i'll find , somone like you ..
sumpah . takkan dapat lagi org macam kau :')
minggu putus cinta   
syg , sorry i sakit kan hati u :')
sorry i terpaksa lepaskan u :')
stress gila okay :'D aku dah ckp , xnak ckp bende ni semalam , sbb kau tgah demam teruk .. tp kau paksa sua -.- 
jadinya , dua2 melalak kann ? :'( 
last picture aku kasi kau ..
haha . even kau keras kepala ..
even kau tak syg aku mcm mne aku syg kau ..
even kenkadang kau buat aku meluat dgn kau -..-
even aku slalu kena maki hamun dengan kau ..
even ... hm whatever ! 
aku tetap syg kau laa batu :')
OMG .
*sob sob . sambil hembus hingus 
first time nangis pasal species macam kau :D
streess -.- sorry . aku smoke semalam -.-
untill now , tangah play lagu2 yg kau pernah kasi kat aku .. :'(
and i want u to know that 
rindu tersangat :')
rindu nak kena maki ngn kau .. rindu nak manja dengan kau ..
lastly ..
banyak kali dah kan sebut I LOVE YOU :')
ok i know -..-
take care my lovely dear .. 
jaga ksihatan sayang ..
now . you do not belong me .

in memories --> 


 
RABBIA SYAHEERA BT MOHD SAFUDIN

No comments:

Post a Comment