Friday, 30 March 2012

lembu hilang subang hidung :)

hi . kau curi hati aku :)
ohmagadd . even skejap je kann , aku rase , kau boleh buat aku lupa dgn problem aku , dgn ex aku :')
jap . bunga2 gila laa .

tak bole lupa , mase aku nak lari 100m final , kau dduk kat tepi untu sokong aku , then kau jerit kuat2 :

ya ! i love you !


time tuu , aku start lari terus dapat numver 2 :'D hahaa . time tuu aku tgok , kau org palinh happy kot :D
then , mase time blik khemah tu , aku terus pkai bju T skolaa. anes tegur aku ..

: do , kau pakai bju nani laa..
: habistuu , mne baju aku ?!


kau tgok aku , then kau tunjuk bju aku yg kau pgg :)lepass tu , kau pkai bju aku kaann :))
kau pun kasi aku , baju kau .. aku pkai laa kann :) sampai org lain igat kita ad fairr -.-
hm . ingat takk , hri khams tu , kau dgn nyunyun hanta aku balik then lepak kat pdg rumahh aku jp ?
haihh . sumpa seronokk ^^ kita lepak sampai lepass mgrib :)
hari jumaat pun kau hanta aku kaaan ?
lahaaiiii :D
masa balik tuu , aku terus tidur tau :D berselimutkann baju kauu :D

mlm tuu aizat im aku tanya , aku suka kau ehh . hm
aku pun try nak sorokkan laa. xnk kantoi gituu -.-
tp aizat dah tau punn :'D
hmm . aku suruh dy crita pasal kau , yg aizat tauu ..
ini yg akuu dapatt :'[

hahaa sedih gilaa sua :'D
aku rasa mcm tak berani nak dekat dgn kau ==' ok stop it . skit hati nak teruskann :'[

currently - pegang baju kau

No comments:

Post a Comment