Tuesday, 17 April 2012

saham lambung :D

asal topik camtuh wehh ? haha ok nak cite laa ni :)

mase busy training sukan untuk MSSD , aku mnat sorang mamat nii ..
sbb ? dy pandai lyn aku , buat aku ketawe :)
tu haa sbelah  kanan tau . not kiri XD
punya laa bunga2 kann bila dpt tau dy pn ad feel kt aku :D
tiba2 dtg sorg mamat ni pulak yg pandai buat aku melting gakk -..-

KHAIRIL :)
dy pun selalu buat aku ketawe :) mlm tu dy mntak cple ngn aku ..
lepastu baru uta :( so aku terima khai :)
tp tak lama laa kaann .. bru berapa hri , kita dah ceraii :'D
awak .. me miss chiuuuwww :'(
sy tk pernah lupakan awkkk :';( take a note .

mnggu slepas MSSD , aku dpt prgi ltihn pusat MSSJ pulakk :D
ok . tk sangke ad org minat kite :O
name dy amin :)
sorry sy tk perna layan feeling awk .. sbb dpt tau yg awk ni playboy dn sbagainya :)

then , aku jumpa ketek :))
wowooottt !
dy comel ohh ...
tinggi kami sme : 157cm ^^
kami kidal ^^
untill now .. dy selalu buat aku tesengih sorang2 :')
gmba kenangan di MSSJ
kat sane , ketek laaa selalu buat aku angau  :D
haha .. future ke ni ?
taktau2 ^^
tak lupa , time aku nak naik bas , dy pegi sbelah aku , then bisik kat telinga .. he said :

"saya suka awak! "


lepastu dy cabut larii :DD
ohh serious , comel gila bole?! dy org pertme buat cenggitu ^^
btw , esok 18/4/2012 kita nak pgi date ngn dy kat cs :)
last meet before dy busy training MSSM pulakk .
woaaa. terer kannnn ? i know ^^

 kite jge hti awak , awk jge hti kite . deal ?
haha okbyee ^^

No comments:

Post a Comment