Friday, 20 April 2012

Assalamualaikum

18 / 04 / 2012
rabu :) aku tgok wayang dgn ... ehemm ..
Aswad Jamel :)
crite Battleship :)
best gilaa bole ? :DD kesian aku , org mkn pop corn , aku mkn coklat nips jee -_-
tkpe , ade org tuu join sekali :D lepastu , lepastuu dy bunga2 when kita suap Nips kt mulut dy :DD
dahlaa tgah demam , nsib baik pkai sweater kaann , tp ttup bdn je . kaki ngn tgn smue dah beku :O
tbe2 kan , ad sorang mamat' ni ,, eheemmm* dy nak pnaskan tgn aku , dy taruk tgn aku dlm baju dy :D
ok . hilang sejuk . seriouss :)
*skip
time dalam bas pulakkk ^^
dy bagi aku dgr lagu Christina Perri - a Thousand Year
then , dy lukis kat tingkap bas tuu ,


I  LOVE  YOU 


see? siape yg buat siape melting kaann -_-  hee ..
balik tu rase mcm tknak lepass kann ? OHMY , gila bayang -.- balik rumah terus duduk ats katil , smbil pgg bju dy :D


 tau tkk ? since last year , bulan 10 tuu , lepass break , aku terus tak klua rumah untuk jumpa 'new boifren' .. tp kaann , lepas jumpe kau , err . aku rase mcm budak baru bercinta -.- sumpah doo , dh lme gila tkde org peluk aku , kiss aku :'D such a fuck story kannn :')


TO --> ASWAD JAMEL 
awak .. tolong kenal saya dulu .. jgn judge sy mcm2 dari luarr .. please .. cepat nyee awak buat andaian pasal sy -_-
sedih ok .. ulang suara , SEDIH :'(
td ibu balik jee , dy tanye ..
"mane gamba bf kau tuu
then , adik dtg terus tunjuk gamba awak , dari phone saye :O
ohh tegamam . ibu cakap ..
"comel , due2 katek
:) :)  tau lahh something .. i'm a serious person in a relationship :')
aku bukan kaki game lelaki . get it ? ade problem , tolong bg tau aku .. bukn buat hypothesis  sndiri -..-




SINCERELY --> YATUL AIN















No comments:

Post a Comment